flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обмежувальні протиепідемічні заходи, які діють з 15 квітня 2021 року

15 квітня 2021, 16:46

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій додала Полтавську область до "червоної зони" з 00 год. 00 хв. 15 квітня 2021 року. На території Полтавської області почнуть діяти обмежувальні протиепідемічні заходи "червоного" рівня епідемічної небезпеки.

З повним переліком обмежень можна ознайомитися за посиланням

Нагадуємо, що в Миргородському міськрайонному суді Полтавської області запроваджено додаткові заходи із попередження респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Зокрема, рекомендовано громадянам та іншим особам:

  • Всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@mrm.pl.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або поштою;
  • Утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), перебування на самоізоляції, або якщо Ви (чи члени Вашої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.
  • Рекомендувати учасникам судових засідань в один із вищенаведених способів подати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.
  • Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи здійснювати в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.
  • Учасники судових процесів мають можливість брати участь у судовому засіданні в адміністративних та цивільних процесах в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою онлайн сервісу відеозв’язку EASYCON.

Інформація про те, як зареєструватися та користуватися EASYCON можна дізнатися на сайті суду в розділі «Громадянам», підрозділі «Участь у відеозасіданні» або за ПОСИЛАННЯМ