flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні відзначають своє професійне свято працівники судової системи

15 грудня 2021, 16:20

15 грудня 2021 року голова Миргородського міськрайонного суду Полтавської області Куцин Валентина Миколаївна привітала працівників апарату суду з професійним святом – Днем працівників суду та вручила нагороди Ради суддів України та Полтавської обласної ради.

За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята - Дня працівників суду Подяку Ради суддів України оголошено помічнику судді Борисенко Марині Борисівні, помічнику голови суду Патенко Ользі Миколаївні та головному спеціалісту з інформаційних технологій Білецькому Антону Івановичу.

Полтавська обласна рада оголосила Подяку за сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток судової системи в області, забезпечення захисту прав і свобод громадян та з нагоди Дня працівників суду консультанту суду (по роботі з персоналом) Мотрій Альоні Вікторівні, помічникам суддів: Брилліантовій Анжелі Сергіївні, Черепу Вячеславу Юрійовичу та Осадчому Григорію Анатолійовичу.

Валентина Миколаївна побажала всім працівникам суду професійних успіхів, творчого натхнення, безхмарних мирних горизонтів, щастя та здоров’я.