flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий розпорядник Миргородського міськрайонного суду Полтавської області пройшов підготову в Національній школі суддів України

07 березня 2019, 16:26

З 04 по 06 березня 2019 року судовий розпорядник Нечай Є.М. був направлений до Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України, де взяв участь у навчальній програмі підготовки судових розпорядників місцевих (окружних) та апеляційних судів.

В перший день навчання були висвітлені такі питання: зміст Інструкції «Про порядок забезпечення старшими судовими розпорядниками та розпорядниками судового засідання, їх взаємодії з правоохоронними органами»; взаємовідносини судового розпорядника з суддями, секретарями судового засідання та іншими працівниками апарату суду; права та обов'язки, що покладаються на судових розпорядників, у тому числі під час проведення закритого судового засідання, вжиття заходів щодо обмеження входу до зали судового засідання сторонніх осіб та ін.

Наступного дня був проведений тренінг «Практичні навички надання працівниками суду домедичної допомоги в приміщенні суду. Психологічна готовність. Залучення випадкових людей до надання допомоги»

І на завершення навчального курсу була запропонована лекція з українського ділового мовлення, мистецтва правового письма та процесуального документування. Окрім того, слухачам розповіли про етику ділового мовлення та особливості правопису із врахуванням змін та доповнень до сучасного ділового стилю під час складання проектів судових документів.

Після підведення підсумків підготовки та проведення анкетування слухачів, їм були вручені сертифікати.