flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустрічайте жовтневий випуск Правового Віснику № 10

09 листопада 2023, 09:41

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області радий повідомити громадянам, що продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий Вісник». Ця ініціатива спрямована на надання інформації про актуальні події та роз'яснення норм законодавства, що безпосередньо стосуються прав та обов'язків громадян.

У жовтневому випуску «Правового Вісника» читачі зможуть знайти різноманітну інформацію, корисну для кожного громадянина Полтавської області. Наприклад, газета привітає читачів з Днем Захисника та Захисниць України, відзначить 8 жовтня – День юриста, та надасть інформацію щодо прав учасників бойових дій на отримання безоплатної правничої допомоги та процедури атестації робочих місць.

Окрім цього, «Правовий Вісник» пропонує своїм читачам огляди життя об'єднаних територіальних громад, розглядає важливі питання пожежної безпеки, надає консультації адвокатів з практичних ситуацій щодо порушення правил роздрібного ринку електричної енергії та багато іншої корисної інформації.

Газета також дозволяє читачам ознайомитися зі зразками документів та діяльністю працівників системи безоплатної правничої допомоги у рубриці «Людина права»,  яка допомагає громадянам зрозуміти їхні права та обов'язки в різних життєвих ситуаціях.

Ми запрошуємо всіх зацікавлених громадян перейти за цим ПОСИЛАННЯМ та дізнатися більше про важливу інформацію, яку газета надає. Приємного читання та розуміння вашого правового статусу!»