flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустрічайте грудневий випуск Правового Віснику № 12

15 січня 2024, 08:20

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області радий повідомити громадянам, що продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий Вісник». Ця ініціатива спрямована на надання інформації про актуальні події та роз'яснення норм законодавства, що безпосередньо стосуються прав та обов'язків громадян.

У грудневому випуску читачі зможуть дізнатися про важливі аспекти отримання безоплатної допомоги в суді в 2024 році та підтримку, яку надає система правничої допомоги жертвам домашнього насильства та особам з низьким доходом.

Серед ключових тем газети - інформаційна кампанія «Трудовий договір, твій пасок безпеки у світі праці», а також освітлення життя територіальної громади, зміни у нормативно-правових актах та консультації щодо припинення договорів оренди земельних ділянок.

Газета також дозволяє читачам ознайомитися зі зразками документів та діяльністю працівників системи безоплатної правничої допомоги у рубриці «Людина права»,  яка допомагає громадянам зрозуміти їхні права та обов'язки в різних життєвих ситуаціях.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий Вісник» можна ознайомитися ЗА ПОСИЛАННЯМ

Запрошуємо всіх зацікавлених громадян перейти за цим посиланням та дізнатися більше про важливу інформацію, яку газета надає. Приємного читання та розуміння вашого правового статусу!