flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Декларування доходів суддями та державними службовцями Миргородського міськрайонного суду Полтавської області

07 квітня 2015, 15:15

Відповідно до статті 12 Закону України від 07.04.2011 року № 3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції», статті 13 Закону України «Про державну службу» суддями та державними службовцями Миргородського міськрайонного суду Полтавської області  до 01 квітня 2015 року було подано декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік, які були приєднані до особових справ. 

У зв’язку із змінами до ст. 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», які набрали чинності з 01 січня 2015 року, перевірка достовірностей зазначених у декларації відомостей здійснюється центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику. Для цього, консультантом з кадрової роботи Миргородського міськрайонного суду Полтавської області протягом десяти днів з дня одержання декларацій від суб’єктів декларування, надсилались їх копії до Державної фіскальної служби України (Львівська площа, 8, м. Київ). 

Фактів неподання, несвоєчасного подання або подання неповних чи неправдивих відомостей не виявлено.

Інформація про результати декларування доходів за 2014 рік суддями та державними службовцями суду була направлена в ТУ ДСА України в Полтавській області.