flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь голови суду у Координаційні нараді з головами та керівниками апаратів місцевих загальних судів Полтавської області

06 березня 2017, 15:21

03 березня 2017 року в Апеляційному суді Полтавської області відбулася Координаційна нарада з головами та керівниками апаратів місцевих загальних судів області, щодо підбиття підсумків роботи по здійсненню правосуддя місцевими загальними та Апеляційним судом Полтавської області у 2016 році, на якій були присутні голова та заступник керівника апарату Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

У заході взяли участь: Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, член Ради суддів України Тетяна Чумаченко, голова Апеляційного суду Полтавської області Андрій Рябішин, заступник голови Апеляційного суду Полтавської області Сергій Гальонкін, начальник ТУ ДСА України у Полтавській області Іван Клочко.

Також на нараду були запрошені голова Полтавського окружного адміністративного суду Полтавської області Сергій Удовіченко, заступник голови Господарського суду Полтавської області Ігор Пушко.

Голова Апеляційного суду Полтавської області Андрій Рябішин ознайомив присутніх із станом здійснення судочинства судами Полтавської області у 2016 році.

Начальник ТУ ДСА України у Полтавській області Іван Клочко доповів інформацію щодо стану організаційного забезпечення місцевих судів у  2016 році та окреслив перспективи на 2017 рік.

Член Ради суддів України, голова  Комітету етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів Тетяна Чумаченко у своєму виступі зупинилась на питання врегулювання конфлікту інтересів.

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк довів до відома інформацію про стан матеріально-технічного забезпечення судової системи України у 2016 році у порівнянні з попереднім 2015 роком та перспективи на 2017 рік.