flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Миргородського міськрайонного суду Полтавської області

25 вересня 2017, 17:20

22 вересня 2017 року відбулись збори суддів Миргородського міськрайонного суду Полтавської області, на яких було вирішено:

  1. Затвердити ЗАСАДИ використання автоматизованої системи документообігу Миргородського міськрайонного суду Полтавської області від 22.09.2017.
  2. Аналіз стану оперативності розгляду цивільних справ в Миргородському міськрайонному суді за І півріччя 2017 року, взяти до уваги та вжити всіх передбачених законом заходів для розгляду справ, які перебувають у проваджені суду та не знаходять свого вирішення у строк від трьох до шести місяців, від шести місяців до одного року та більше.
  3. Довідку про надання методичної допомоги Миргородському міськрайонному суду Полтавської області станом на 01.07.2017, взяти до уваги та вживати заходи для своєчасного та якісного розгляду цивільних справ, не залишати без належного реагування жодного випадку відкладення розгляду справи з вини учасників судового процесу, тримати на контролі справи, що зупинені провадженням, у тому числі контролювати тривалість проведення експертиз, направляти до експортних установ відповідні запити та нагадування з метою їх проведення у розумні строки, постійно здійснювати аналіз причин, що призводять до затягування розгляду справ.
  4. Довідку за результатами проведеного аналізу стану оперативності та якості здійснення правосуддя суддями Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за перше півріччя 2017 року, взяти до уваги та з метою забезпечення якісного та оперативного здійснення правосуддя при розгляді кримінальних проваджень вживати дієвих організаційних заходів, спрямованих на завершення розгляду кримінальних проваджень, які не розглянуті у строк понад 1 рік.