flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧІВ

22 січня 2018, 09:29

В провадженні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області знаходиться цивільна справа № 541/2651/17 Провадження № 2/541/214/2018 за позовом Державного підприємства «Дослідне господарство імені Декабристів Інституту свинарства і агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України» до Жукової Галини Олексіївни, Петренко Катерини Вікторівни, Жукова Олександра Віталійовича, Петренка Андрія Юрійовича, Шульги Вікторії Олегівни про визнання осіб такими, що втратили право користуватися житловим приміщенням.

Розгляд зазначеної справи призначено на 13 годину 15 хвилин 16 лютого 2018 року в приміщенні Миргородського міськрайонного суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133.

Суд викликає в це судове засідання Жукову Галину Олексіївну, Петренко Катерину Вікторівну, Жукова Олександра Віталійовича, Петренка Андрія Юрійовича, Шульгу Вікторію Олегівну (останнє відоме їхнє місце проживання: Полтавська область, Миргородський район, с. Декабристів, вул.. Миру, 62 кв. 2) як відповідачів.

Явка на виклик до суду є обов'язковою. В разі неявки відповідачів, справа розглядатиметься у їхню відсутність, за наявними матеріалами. Відповідачі зобов'язані повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Суддя Миргородського міськрайонного суду                 Ю.В.Сидоренко