flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ПРЕДСТАВНИКА ВІДПОВІДАЧА

15 лютого 2018, 09:18

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє представника Алчевської міської ради Луганської області ( відома адреса: м. Алчевськ, вул. Леніна. 48, Луганської області), що підготовче провадження по справі за позовом Волкової Тамари Іванівни до Алчевської міської ради Луганської області про визнання права на отримання земельної частки (паю) в порядку спадкування, треті особи: Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, Гаркушинська сільська рада Миргородського району (головуюча суддя Куцин В.М.) закрите та справа призначена до судового розгляду по суті.

Судове засідання призначене для розгляду справи по суті на 06 березня 2018 року о 14 годині 30 хвилин в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: вул. Гоголя. 133 м. Миргород.

В судове засідання викликаються всі учасники справи.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦІ ІК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://mrm.pl.court.gov.ua/