flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ПОЗИВАЧА – Сидоренко Володимира Івановича

06 квітня 2018, 08:45

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє  Сидоренко Володимира Івановича (відома адреса:  37600, вул. Гоголя, 104 кв. 3 м. Миргород, Полтавська область), що підготовче засідання у цивільній справі за зустрічним позовом Сидоренко Надії Андріївни до Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Поліс» про визнання недійсним та розірвання кредитного договору та договору іпотеки, зустрічним позовом Сидоренка Володимира Івановича до Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Поліс» про припинення поруки за договором поруки та договору про внесення змін до  договору поруки, розірвання договору поруки та договору про внесення змін до договору поруки , третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Пермус», відкладене до 14 год. 00 хв. 16 квітня 2018 року в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

Встановити позивачу п'ятиденний строк з дня отримання копії відзиву (у разі його надіслання відповідачем) для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч.ч. 3-5 ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://mrm.pl.court.gov.ua .

 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               Куцин В.М.