flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Кузіної Віталіни Юріївни

13 квітня 2018, 15:25

В провадженні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області знаходиться цивільна справа № 541/693/18, провадження № 2/541/548/2018 за позовом ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго до Кузіної Віталіни Юріївни про стягнення заборгованості за спожиту теплову енергію.

Суд повідомляє відповідача Кузіну Віталіну Юріївну (останнє відоме місце проживання Полтавська область, м. Миргород, вул. Шишацька,34 кв. 25-а), що відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами,  за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї з сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідно до ч. 7 ст. 279 клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк подання відзиву.

Ухвалою суду від 04 квітня 2018 року відкрито спрощене позовне провадження  без виклику сторін, у якій роз'яснено відповідачу, право подати відзив на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідно до ст.275 ЦПК України суд розглядає справи у порядку спрощеного позовного провадження протягом розумного строку, але не більше шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі.

 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               Сидоренко Ю.В.