flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Омеляненко Оксани Яківни

10 травня 2018, 16:42

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Омеляненко Оксану Яківну (відома адреса: вул. Центральна, 23, с. Шахворостівка, Миргородського району, Полтавської області) про проведення розгляду цивільної справи та позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» до Омеляненко Оксани Яківни про стягнення заборгованості за кредитним договором в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Відповідач має право у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали суду для подання відзиву на позовну заяву у порядку, передбаченому ст.ст. 178, 191 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п’ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому ст.ст. 179, 278 ЦПК України.

Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді па відзив пояснень, міркувань і аргументів у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст.ст. 180, 278 ЦПК України.

Відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або із власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно ч.7 ст.279 ЦПК України, клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву.

Розгляд справи буде проведений у строк до 14 травня 2018 року.

 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               Куцин В.М.