flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ПОЗИВАЧА – Попик Леоніда Васильовича

11 травня 2018, 16:06

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ПОЗИВАЧА – Попик Леоніда Васильовича

 

 

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області інформує, що на розгляді у суді перебуває адміністративна справа №541/976/18, провадження №2-а/541/41/2018, за позовом Попик Леоніда Васильовича до інспектора СРПП №4 Миргородського відділу поліції ГУНП в Полтавській області Панченко Тетяни Миколаївни про скасування постанови про адміністративне стягнення.

11.05.2018 року відкрито провадження по даній справі та призначено її до судового розгляду.

З огляду на вищевикладене суд, керуючись приписами ст.268 КАС України, викликає позивача - Попик Леоніда Васильовича (вул.Молодіжна, 3, с.Черкащани, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37612), на судове засідання з розгляду даної справи, яке відбудеться о 10 годині 30 хвилин 21 травня 2018 року у приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: вул.Гоголя, 133, м.Миргород, Полтавська обл..

 

 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               С.В.Андрущенко-Луценко

 

 

Справа № 541/976/18

 Провадження №2-а/541/41/2018

 

 

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

 

 11 травня 2018 року                                                                                                  м.Миргород

 

Суддя Миргородського міськрайонного суду Полтавської області Андрущенко-Луценко С.В., розглянувши позовну заяву Попик Леоніда Васильовича до інспектора СРПП №4 Миргородського відділу поліції ГУНП в Полтавській області Панченко Тетяни Миколаївни про скасування постанови про адміністративне стягнення, -

в с т а н о в и в:

10 травня 2018 року Попик Л.В. звернувся до Миргородського міськрайонного суду з вищезазначеним адміністративним позовом.

За вимогами ст.286 КАС України адміністративна справа з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб’єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності вирішується місцевими загальними судами як адміністративними судами протягом десяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відповідно до ст.169 КАС України, або відмови у відкритті провадження у справі, відповідно до вимог ст.170 КАС України, не встановлено.

Перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі відсутні.

Керуючись ст.ст. 160, 171, 286 КАС України, суд-

у х в а л и в :

Відкрити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Попик Леоніда Васильовича до інспектора СРПП №4 Миргородського відділу поліції ГУНП в Полтавській області Панченко Тетяни Миколаївни про скасування постанови про адміністративне стягнення.

Розгляд справи проводити з врахуванням вимог ст.286 КАС України.

Призначити судовий розгляд справи по суті у відкритому судовому засіданні о 10 годині 30 хвилин 21 травня 2018 року у приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: м.Миргород, вул.Гоголя, 133.

Відповідачу за три дні до початку засідання подати суду відзив на позов та докази, у разі заперечення позовних вимог, за наявності. При цьому суд зазначає про обов’язок відповідача, відповідно до ч.2 ст.77 КАС України, надати всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, з приводу яких подано позов.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет:  http://court.gov.ua/fair/sud1620/.

Копію позовної заяви з додатками надіслати відповідачу.

Копію даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі, та надати інформацію про  їх права та обов’язки.

Ухвала оскарженню не підлягає.

 

Суддя:

 С.  В.  Андрущенко-Луценко