flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Дмитерко Оксани Павлівни

17 травня 2018, 09:54

В провадженні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області знаходиться цивільна справа № 541/933/18, провадження № 2/541/638/2018 за позовом ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИВАТБАНК» до Дмитерко Оксани Павлівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Суд повідомляє відповідача Дмитерко Оксану Павлівну (останнє відоме місце проживання: Полтавська область, смт.Комишня, вул. Миру, 34), що відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами,  за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї з сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідно до ч. 7 ст. 279 ЦПК України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк подання відзиву.

Ухвалою суду від 07 травня 2018 року відкрито спрощене позовне провадження  без виклику сторін, у якій роз'яснено відповідачу, право подати відзив на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідно до ст.275 ЦПК України суд розглядає справи у порядку спрощеного позовного провадження протягом розумного строку, але не більше шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                              Ю.В.Сидоренко