flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Радько Романа Анатолійовича.

23 травня 2018, 11:11

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє Радько Романа Анатолійовича (відома адреса: м. Миргород, вул. Сластіона, 44, Полтавської області) що розгляд справи по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Банк Форум» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладі фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Банк Форум» Шевченка Олександра Володимировича до Радько Романа Анатолійовича про стягнення заборгованості, ухвалено проводити за правилами загального позовного провадження, головуюча суддя – Куцин В.М.

Підготовче засідання у цивільній справі за вказаним позовом відкладено до 05 червня 2018 року до 10 години 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Визначити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України).

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред'явити зустрічний позов.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               В.М. Куцин