flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Хомініч Андрія Леонідовича.

12 червня 2018, 08:03

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє Хомініча Андрія Леонідовича (відомі адреси: м. Миргород, вул. Озерна, 149, кв. 3, Полтавської області та смт. Леніне, вул. Садова, 63, Автономна Республіка Крим), що судовий розгляд цивільної справи за позовом Олішевець Тамари Георгіївни до Хомініч Андрія Леонідовича про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, треті особи: Виконавчий комітет Миргородської міської ради Полтавської області Відділ реєстрації місця проживання громадян, Шингурова Ніна Михайлівна, Кацун Тамара Іванівна, призначено на 25 червня 2018 року на 08 годину 30 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.   

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               Куцин В.М.