flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Перспектива 2007 ЮЕЙ», Гречкосій Євгенія Григоровича, приватний нотаріус Кременчуцького міського нотаріального округу Полтавської області Ганночка О.В.

15 червня 2018, 14:50

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідачів  Товариство з обмеженою відповідальінстю «Агрофірма «Перспектива 2007 ЮЕЙ» (37500 просп.Володимирський, 106, м.Лубни Полтавська обл., код ЄДРПОУ 40983555), Гречкосій Євгенія Григоровича (37620 с.Клюшниківка Миргородський р-н Полтавська обл.), приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Полтавської області Ганночка Олександра Вікторовича (39600 вул.Соборна, 32/29, м.Кременчук Полтавської обл.) про те, що ухвалою Миргородського міськрайонного суду Полтавської області від 14.06.2018  цивільну справу 541/1211/18 провадження № 2/541/741/2018 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВИРІШАЛЬНЕ-АГРО» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Перспектива 2007 ЮЕЙ», Гречкосій Євгенія Григоровича, приватний нотаріус Кременчуцького міського нотаріального округу Полтавської області Ганночка Олександра Вікторовича про визнання недійсним договору оренди землі постановлено розглядати в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВИРІШАЛЬНЕ-АГРО» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Перспектива 2007 ЮЕЙ», Гречкосій Євгенія Григоровича, приватний нотаріус Кременчуцького міського нотаріального округу Полтавської області Ганночка Олександра Вікторовича про визнання недійсним договору оренди землі

 Перше судове засідання по даній справі призначити на 11 год. 00 хв. 02 серпня 2018 року.

Відповідачі мають право протягом п’яти днів з дня вручення зазначеної ухвали подати заперечення щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Роз’яснити відповідачам право протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження подати  відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України і протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив, подати свої заперечення, які повинні відповідати частинами третьої - п'ятої статті 178 ЦПК.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України  відповідачі мають право подати зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Роз’яснити позивачу право протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позовну заяву надати відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої-п’ятої статті 178 ЦПК України.

Роз’яснити учасникам справи про наявність у них процесуальних прав і обов’язків, що передбачені ст.ст. 43, 49 ЦПК України з направленням пам’ятки у вигляді витягів ЦПК України із зазначеними статтями про їх процесуальні права та обов’язки.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: https://mrm.court.gov.ua/.

 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               Куцин В.М.