flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічники суддів підвищили кваліфікацію у Національній школі суддів

15 жовтня 2019, 15:01

11 жовтня 2019 року Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України завершено тижневу підготовку помічників суддів і консультантів місцевих загальних та апеляційних судів.

Участь у вищевказаному навчанні взяли помічники голови Миргородського міськрайонного суду Полтавської області Патенко О.М. та Борисенко М.Б.

Під час інтерактивних занять, виконання практичних вправ в малих групах та індивідуально учасники підготовки отримали корисні знання та підвищили обізнаність з актуальних питань, які виникають у професійній діяльності.

Обговорювали інновації у судочинстві, проекти нових кодексів, зміни до законодавства в межах судової реформи, правові позиції Європейського Суду з прав людини. Приділили особливу увагу українському діловому мовленню, правовому письму та процесуальному документуванню. Попрактикувались в основних засадах психології, розбирались у міжособистісних стосунках працівників апарату суду. Пригадали основи етичної поведінки та професійної етики державних службовців та працівників патронату.

Учасники підготовки мали можливість подискутувати з викладачами, проявити себе у вирішенні ситуативних завдань та отримати відповіді на актуальні для них запитання.

По закінченню навчання всім учасникам були вручені сертифікати Національної школи суддів України