flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи за минулий тиждень

18 листопада 2019, 16:05

На виконання Рішення Ради суддів України від 12 квітня 2018 року № 12, з метою поширення інформації про роботу суду та роз'яснення ролі суду як - незалежного та неупередженого арбітра у спорах, Миргородський міськрайонний суд Полтавської області продовжує цикл публікацій про щотижневу роботу суду.

Так, у період з 11 листопада 2019 року по 15 листопада 2019 року до суду надійшло 70 справ (матеріалів) різних категорій.

Діаграма 1.

Детальніше:

- 14 клопотань, скарг, заяв під час досудового розслідування (слідчі судді);

- 2 кримінальних провадження;

- 0 клопотань у порядку виконання вироку;

- 26 позовних заяви цивільного судочинства;

- 0 заяв про видачу/скасування судового наказу;

- 3 заяви окремого провадження;

- 2 заяви в порядку виконання судового рішення в цивільній справі;

- 1 позовна заява адміністративного судочинства;

- 4 заяви в порядку виконання судового рішення адміністративного судочин-ства;

- 16 справ та матеріалів про адміністративні правопорушення;

- 2 матеріали інших категорій.

Протягом тижня, що аналізується, суддями Миргородського міськрайонного суду Полтавської області, було розглянуто 43 справи (матеріалів).

Діаграма 2.

Детальніше: розглянуто 2 кримінальних провадження; 11 – клопотань, скарг, заяв під час досудового розслідування (слідчі судді); 1 клопотання в порядку виконання вироку; 15 цивільних справ позовного провадження; 1 цивільну справу окремого провадження; 0 заяв про видачу судового наказу; 2 клопотання в порядку виконання рішення в цивільних справах: 0 скарг на дії або бездіяльність виконавчої служби; 1 адміністративну справу; 1 клопотання в порядку виконання рішень в адміністративних справах; 8 – матеріалів про адміністративні правопорушення; 2 матеріали інших категорій.

Окрім того, працівниками апарату суду було зареєстровано та оброблено 521 вхідної кореспонденції (листи, запити, заяви, позовні заяви, клопотання, і т.ін.), тобто документів, які надійшли на адресу суду від фізичних та юридичних осіб, в тому числі: засобами поштового або електронного зв'язку. А також судом за 5 робочих днів надіслано 830 листів (електронних та в паперовому вигляді) сторонам, учасникам процесів та іншим фізичним та юридичним особам.