flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості до Дня працівників суду України

13 грудня 2019, 15:37

З нагоди свята – Дня працівників суду України, до суду завітали з привітаннями вихованці Центру естетичного виховання відділу освіти Миргородської міської ради. Діти своїми піснями, гуморесками та теплими словами підняли настрій працівникам Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

   

  

Після концерту слова привітання висловила голова суду – Куцин Валентина Миколаївна, яка побажала всім присутнім здоров’я, творчої наснаги, світлого майбутнього та невичерпної енергії.

 

До привітань долучилася керівник апарату суду Іванко Лідія Сергіївна.

Керівництво суду оголосило подяку  Ради суддів України старшому секретарю канцелярії суду Регеді Марині Миколаївні та секретарю судового засідання Раданович Юлії Миколаївні за  значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята - Дня працівників суду.

 

І на завершення урочистої частини святкування були визначені  номінанти та лауреати конкурсу «Працівник року» та проведено церемонію нагородження.