flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи за минулий тиждень

30 березня 2020, 15:59

На виконання Рішення Ради суддів України від 12 квітня 2018 року № 12, з метою поширення інформації про роботу суду та роз'яснення ролі суду як - незалежного та неупередженого арбітра у спорах, Миргородський міськрайонний суд Полтавської області продовжує цикл публікацій про щотижневу роботу суду.

Так, у період з 23 березня 2020 року по 27 березня 2020 року до суду надійшли 52 справи (матеріали) різних категорій.

Діаграма 1.

 

Детальніше:

- 9 клопотань, скарг, заяв під час досудового розслідування (слідчі судді);

- 3 кримінальних провадження;

- 3 клопотання у порядку виконання вироку;

- 8 позовних заяв цивільного судочинства;

- 0 заяв про видачу/скасування судового наказу;

- 3 заяви окремого провадження;

- 2 заяви в порядку виконання судового рішення в цивільній справі;

- 3 позовних заяви адміністративного судочинства;

- 0 заяв в порядку виконання судового рішення адміністративного судочинства;

- 19 справ та матеріалів про адміністративні правопорушення;

- 2 матеріали інших категорій.

Протягом тижня, що аналізується, суддями Миргородського міськрайонного суду Полтавської області, було розглянуто 41 справу (матеріал).

Діаграма 2.

 

Детальніше: розглянуто 4 кримінальних провадження; 10 – клопотань, скарг, заяв під час досудового розслідування (слідчі судді); 2 клопотання в порядку виконання вироку; 13 цивільних справ позовного провадження; 1 цивільну справу окремого провадження; 2 заяви про видачу судового наказу; 1 клопотання в порядку виконання рішення в цивільних справах; 0 скарг на дії або бездіяльність виконавчої служби; 1 адміністративну справу; 1 клопотання в порядку виконання рішень в адміністративних справах; 6 – матеріалів про адміністративні правопорушення; 0 матеріалів інших категорій.

1 особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 130 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На неї накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 (десять тисяч двісті) гривень 00 копійок з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Окрім того, працівниками апарату суду було зареєстровано та оброблено 225 вхідної кореспонденції (листи, запити, заяви, позовні заяви, клопотання, та ін.), тобто документів, які надійшли на адресу суду від фізичних та юридичних осіб, в тому числі: засобами поштового або електронного зв'язку. А також судом за 5 робочих днів надіслано 535 листів (електронних та в паперовому вигляді) сторонам, учасникам процесів та іншим фізичним та юридичним особам.