flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи за минулий тиждень

00 0000, 00:00

На виконання Рішення Ради суддів України від 12 квітня 2018 року № 12, з метою поширення інформації про роботу суду та роз'яснення ролі суду як - незалежного та неупередженого арбітра у спорах, Миргородський міськрайонний суд Полтавської області продовжує цикл публікацій про щотижневу роботу суду.

Так, у період з 25 серпня 2020 року по 28 серпня 2020 року до суду надійшло 80 справ (матеріалів) різних категорій.

Діаграма 1.

Детальніше:

- 15 клопотань, скарг, заяв під час досудового розслідування (слідчі судді);

- 2 кримінальних провадження;

- 4 клопотання у порядку виконання вироку;

- 30 позовних заяв цивільного судочинства;

- 1 заява про видачу/скасування судового наказу;

- 3 заяви окремого провадження;

- 1 заява в порядку виконання судового рішення в цивільній справі;

- 0 скарг на дії або бездіяльність виконавчої служби;

- 1 позовна заява адміністративного судочинства;

- 0 заяв в порядку виконання судового рішення адміністративного судочинства;

- 21 справа та матеріал про адміністративні правопорушення;

- 2 матеріали інших категорій.

Протягом тижня, що аналізується, суддями Миргородського міськрайонного суду Полтавської області, було розглянуто 53 справи (матеріали).

Діаграма 2.

Детальніше: розглянуто 4 кримінальних проваджень; 14 – клопотання, скаргу, заяву під час досудового розслідування (слідчі судді); 2 клопотання в порядку виконання вироку; 15 цивільних справ позовного провадження; 6 цивільних справ окремого провадження; 1 заява про видачу/скасування судового наказу; 0 клопотань в порядку виконання рішення в цивільних справах; 0 скарг на дії або бездіяльність виконавчої служби; 0 адміністративних справ; 0 клопотань в порядку виконання рішень в адміністративних справах; 9 – матеріалів про адміністративні правопорушення; 2 матеріали інших категорій.

Окрім того, працівниками апарату суду було зареєстровано та оброблено 229 вхідної кореспонденції (листи, запити, заяви, позовні заяви, клопотання, та ін.), тобто документів, які надійшли на адресу суду від фізичних та юридичних осіб, в тому числі: засобами поштового або електронного зв'язку. А також судом за 4 робочих дні надіслано 328 листів (електронних та в паперовому вигляді) сторонам, учасникам процесів та іншим фізичним та юридичним особам.