flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Корольова Віктора Миколайовича

09 січня 2023, 14:44

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Корольова Віктора Миколайовича про винесення ухвали суду від 09.01.2023 року про закриття підготовчого засідання по справі за позовом Корольової Віри Володимирівни до Корольова Віктора Миколайовича про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, треті особи - Служба у справах дітей Миргородської міської ради Полтавської області, Виконавчий комітет Миргородської міської ради Полтавської області, як орган опіки та піклування та призначення  судового засідання до розгляду  на 14-00 31 січня 2023 року в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133. З ухвалою можна ознайомитися в єдиному реєстрі судових рішень.

 Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://mrm.pl.court.gov.ua. 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                               Куцин В.М.