flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ТРЕТЮ ОСОБУ – Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олега Станіславовича

17 травня 2023, 15:23

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області  викликає Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олега Станіславовича в якості третьої особи  по цивільній справі за позовом Коляди Наталії Юріївни до Товариства з обмеженою відповідальністю "Качай Гроші", третя особа - Приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Житомирської області Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Клименко Роман Васильович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд справи ухвалено провести в порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення (викликом) сторін.

Судове засідання по даній справі призначено на 10 годин 00 хвилин 26 травня 2023 року  у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: ttp://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Сторони зобов'язані повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за їх відсутності.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                                      В.М. Куцин