flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА КРОТОВА ВОЛОДИМИРА ВІКТОРОВИЧА

15 листопада 2023, 16:57

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області викликає КРОТОВА ВОЛОДИМИРА ВІКТОРОВИЧА (місце реєстрації та останнє відоме місце проживання: Донецька область, Маріупольський район, м. Маріуполь, вул.. Пушкіна, 84, кВ. 5) в якості відповідача по цивільній справі за позовом Кротової Наталії Іванівни до Кротова Володимира Вікторовича про розірвання шлюбу.

Розгляд справи ухвалено провести в порядку спрощеного позовного провадження. Всю інформацію щодо розгляду справи Ви можете отримати на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://mrm.pl.court.gov.ua .

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Судовий розгляд по справі відбудеться о 09 годині 00 хвилин 18 грудня 2023 року в приміщенні суду за адресою: вул. Гоголя, 133, м. Миргород, Полтавська область.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за Вашої відсутності.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                             О.А. Городівський