flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Білецького Сергія Анатолійовича

07 листопада 2018, 08:52

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє Білецького Сергія Анатолійовича (місце реєстрації : вул.. Старосвітська,40, кв.3, м. Миргород, Полтавська область)  що розгляд справи по цивільній справі за позовом Білецького Анатолія Олександровича до Білецького Сергія Анатолійовича  про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, ухвалено проводити за правилами спрощеного  позовного провадження з повідомленням( викликом) сторін, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Судове засідання за вказаним позовом перепризначено з 26 листопада 2018 року на 11 грудня на 14  годину 30 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за його відсутності. 

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимівідеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цимпосиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                                             С.В.Андрущенко–Луценко