flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Лучнікову Галину Василівну

15 листопада 2018, 16:09

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області викликає Лучнікову Галину Василівну (остання відома адреса реєстрації: вул. Володимира Кабачка,9, м. Миргород, Полтавська область) в якості відповідача по цивільній справі за позовом Лучнікова Василя Івановича до Лучнікової Галини Василівни, Юткіна Максима Миколайовича , третя особа: виконавчий комітет Миргородської міської ради, як орган опіки та піклування про позбавлення батьківських прав.

Розгляд справи ухвалено провести в порядку загального позовного провадження.

Судове засідання по даній справі за вказаним позовом призначено на 14 січня 2019 року на 08 годину 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідачка зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за її відсутності.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                                 С.В.Андрущенко-Луценко