flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Іващенка Гліба Валерійовича

15 листопада 2018, 16:29

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Іващенка Гліба Валерійовича  (остання адреса реєстрації: вул. П.Мирного, 22, кв.29, м. Миргород, Полтавська область) що розгляд цивільної справи за позовом Акціонерного товариства комерційного банку «ПРИВАТБАНК» до Іващенка Гліба Валерійовича  про стягнення заборгованості за кредитним договором, ухвалено проводити за правилами спрощеного позовного провадження, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Справу призначено до судового розгляду на 11 січня 2019 року о 08 годині 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за його відсутності.

Суддя Миргородського

міськрайонного суду                                                С.В.Андрущенко-Луценко