flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Григор’єва Олексія Валентиновича

16 листопада 2018, 10:08

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє Григор’єва Олексія Валентиновича вул. Мельниченка,94, м. Миргород, Полтавська обл., 37604, що розгляд справи по цивільній справі за позовом Григор’євої Марини Олександрівни до Григор’єва Олексія Валентиновича про розірвання шлюбу, ухвалено проводити за правилами загального позовного провадження, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Підготовче засідання у цивільній справі за вказаним позовом призначено на 17 січня 2019 року на 08 годину 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за його відсутності.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                                 С.В.Андрущенко-Луценко