flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Румянцевої Любові Андріївни

20 листопада 2018, 16:10

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідачку Румянцеву Любов Андріївну  (остання адреса реєстрації: вул. Гурамішвілі, 139 Д, м. Миргород, Полтавська область, 37600) що розгляд цивільної справи за позовом  Кобзуненко Юрія Борисовича до Румянцевої Любов Андріївни про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, ухвалено проводити за правилами спрощеного позовного провадження, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Справу призначено до судового розгляду на 27 листопада  2018 року о 08 годині 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідачка зобов'язана повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за її відсутності.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду                                                С.В.Андрущенко-Луценко