flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Пономарьову Наталію Олександрівну

03 грудня 2018, 16:31

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Пономарьову Наталію Олександрівну (остання адреса реєстрації: вул. Ушакова, 2, с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області), що розгляд цивільної справи за позовом Безкровної Ніни Іванівни до Пономарьової Наталії Олександрівни, Пономарьова Миколи Олексійовича, третя особа - Миргородська районна державна адміністрація як орган опіки та піклування, Миргородська місцева прокуратура про позбавлення батьківських прав, встановлення опіки  над малолітніми дітьми, стягнення аліментів, ухвалено проводити за правилами загального позовного провадження, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Розгляд справи призначено до підготовчого судового засідання на 08 годин 00 хвилин 14 грудня 2018 року у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за його відсутності.

Суддя Миргородського

міськрайонного суду                                                С.В.Андрущенко-Луценко