flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Левченка Віктора Васильовича

26 грудня 2018, 16:26

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Левченка Віктора Васильовича (остання адреса реєстрації: пров.Озерний,41, м. Миргород, Полтавська область, 37600) що розгляд цивільної справи за позовом Баянової Олени Сергіївни до Левченка Віктора Васильовича  про стягнення аліментів, ухвалено проводити за правилами спрощеного позовного провадження, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Перше судове засідання по даній справі призначено до розгляду на 08 годин 00 хвилин  03 січня 2019 року у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за його відсутності.

 

 

 

 

Суддя Миргородського

 міськрайонного суду                                                С.В.Андрущенко-Луценко