flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА Мовчана Віталія Петровича.

14 листопада 2019, 13:50

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Мовчана Віталія Петровича (адреса: вул. Шевченка, 35 А, с.Попівка, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37633) про проведення розгляду цивільної справи за позовом АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК» до Мовчана Віталія Петровича про стягнення боргу за кредитним договором в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Розгляд справи буде проведений у строк до 29 листопада 2019 року.

Відповідач має право у п'ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали суду для подання відзиву на позовну заяву у порядку, передбаченому ст.ст.178,191 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому ст.ст.179, 278 ЦПК України.

Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст.ст.180, 278 ЦПК України.

Відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно ч.7 ст.279 ЦПК України, клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву. 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                             С.В.Андрущенко-Луценко