flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Бойко Володимира Леонідовича

18 листопада 2019, 14:45

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє (викликає) відповідача Бойко Володимира Леонідовича (відома адреса: вул. Прирічна, 1, кв.90, м. Київ, 04213), що розгляд цивільної справи за позовом Миргородської міської ради Полтавської області до Бойко Володимира Леонідовича про стягнення безпідставно збережених коштів у вигляді орендної плати за користування земельною ділянкою, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Розгляд справи ухвалено провести в порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення (викликом) сторін.

Судове засідання по даній справі за вказаним позовом призначено на 14 годин 30 хвилин 10 січня 2020 року у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Роз’ясняємо відповідачу, що протягом 15 днів строк з дня вручення даної ухвали відкриття провадження він має право подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України.. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України).

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред'явити зустрічний позов.                    

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Сторони зобов'язані повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за їх відсутності. 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
П
олтавської області                                       С.В.Андрущенко-Луценко