flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Конопешко Тамару Петрівну

13 січня 2020, 16:28

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Конопешко Тамару Петрівну (адреса: вул. Шевченка,2 кв.2  , м. Миргород, Полтавська обл., 37602), що розгляд цивільної справи за позовом Романенко Галини Іванівни до Лихо Юрія Анатолійовича, Зелінської Тетяни Василівни, Конопешко Тамари Петрівни про виділення частки з об’єкта житлової нерухомості –домоволодіння, ухвалено проводити за правилами загального позовного провадження, головуюча суддя – Андрущенко-Луценко С.В.

Справу призначено до судового розгляду на 13 годин 00 хвилин 25 лютого 2020 року у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Згідно ст. 193 ЦПК України відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву. Зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов’язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема коли вони виникають з одних правовідносин або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову. Вимоги за зустрічним позовом ухвалою суду об’єднуються в одне провадження з первісним позовом.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: ttp://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Відповідач зобов'язаний повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за його відсутності.  

Суддя Миргородського
міськрайонного суду                                                С.
В. Андрущенко-Луценко