flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА Захарову Валентину Анатоліївну

13 січня 2020, 16:30

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє відповідача Захарову Валентину Анатоліївну (вул.Мічуріна, 5 А, кв.13, м.Миргород, Полтавська обл., 37604) про проведення розгляду цивільної справи за позовом ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго»  до Захарової В.А., Оробець Т.С. про стягнення заборгованості за спожиту теплову енергіюв порядку спрощеного позовного провадження без (повідомлення) виклику сторін.

Розгляд справи буде проведений у строк до 27 лютого 2020 року.

Відповідач має право у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали суду для подання відзиву на позовну заяву у порядку, передбаченому ст.ст. 178, 191 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у п’ятиденний строк з дня отримання відзиву у порядку, передбаченому ст.ст. 179, 278 ЦПК України.

Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді па відзив пояснень, міркувань і аргументів у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст.ст. 180, 278 ЦПК України.

Відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або із власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно ч.7 ст.279 ЦПК України, клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву.

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                          С. В. Андрущенко-Луценко