flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – Савченко Валерія Леонідовича

16 січня 2020, 15:08

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області викликає відповідача Савченко Валерія Леонідовича (відома адреса : Боровиковського.183, м. Миргород, Миргородський район, Полтавська область) по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю " Компанія з управління активами " Прімоколект-Капітал " до Савченка Валерія Леонідовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Розгляд справи ухвалено провести в порядку спрощеного позовного провадження.

Судове засідання по даній справі за вказаним позовом призначено до судового розгляду на  25 лютого 2020 року на 11 годин 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: http://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Сторони зобов'язані повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за їх відсутності. 

Суддя Миргородського
міськрайонного суду
Полтавської області                                                   С.В.Андрущенко-Луценко