flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКА ПРОЦЕСУ – ВІДПОВІДАЧА – ЦВІРКУНА АНДРІЯ ВІКТОРОВИЧА

17 січня 2020, 08:25

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області викликає Цвіркуна Андрія Вікторовича (адреса: вул. Шкільна, 10 с. Декабристи Миргородський район Полтаська область) в якості відповідача по цивільній справі за позовом Сіваченка Сергія Михайловича до Цвіркуна Сергія Вікторовича (адреса: вул. Шкільна,10, с.Декабристи, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37644), Радченка Станіслава Сергійовича (адреса: вул. Шкільна,10, с.Декабристи, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37644), Цвіркуна Андрія Вікторовича (адреса: вул. Шкільна,10, с.Декабристи, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37644) про визнання осіб такими, що втратили право на користування житловим приміщенням.

Розгляд справи ухвалено провести в порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення (викликом) сторін.

Судове засідання по даній справі призначено на 10 годин 00 хвилин 10 лютого 2020 року  у приміщенні суду за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 133, Полтавської області.

Встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву у порядку, передбаченому ст.ст.178191 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов'язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідач має право подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів у п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив в порядку, передбаченому ст.ст.180278 ЦПК України.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади за цим посиланням: ttp://mrm.pl.court.gov.ua/sud1620/.

Явка до суду є обов'язковою. Сторони зобов'язані повідомити про причини неявки в судове засідання. В разі неявки, справу буде розглянуто за їх відсутності.  

Суддя Миргородського
міськрайонного

суду
Полтавської області                                                                       В.М. Куцин