flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Карантинні обмеження, які діятимуть з 19 грудня 2020 року

16 грудня 2020, 14:22

Постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 запроваджено перелік карантинних обмежень, які діятимуть з 19 грудня 2020 року на всій території України.

 

З повним текстом постанови можна ознайомитися за посиланням

Нагадуємо, що в Миргородському міськрайонному суді Полтавської області з 16 березня 2020 року запроваджено додаткові заходи із попередження респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Зокрема, рекомендовано громадянам та іншим особам:

  • Всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@mrm.pl.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або поштою;
  • Утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), перебування на самоізоляції, або якщо Ви (чи члени Вашої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.
  • Рекомендувати учасникам судових засідань в один із вищенаведених способів подати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами, або відкласти судове засідання на час карантину.
  • Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи здійснювати в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Детальніше ознайомитися з переліком обмежень, які запроваджені в Миргородському міськрайонному суді Полтавської області, можна за посиланням